Main navigation

 

Virtual events that look different invite your audience to connect differently.

Delivered on a trusted platform, by a team who cares.

 

Request Demo See Pricing

Afbeelding
Best in class immersive virtual events - MEETYOO
Afbeelding
Meetyoo wave lightgrey-space

Meet the Family

Virtuele & hybride evenementoplossingen

Meet the family - MEETYOO Pro
PRO - Laat ons uw ultieme evenement creëren

Met MEETYOO Pro organiseert u individuele virtuele en hybride evenementen die ongeëvenaard zijn.

MEETYOO Pro is de enige oplossing voor grootschalige virtuele evenementen met een focus op design, zoals beurzen, conferenties, tentoonstellingen, congressen en carrièredagen.

Wat ons aanbod onderscheidt, is de volledige service:  Uw persoonlijke evenement managerbegeleidt u tijdens het hele proces en plant en ontwerpt samen met u uw virtuele event-ervaring. 

Gebruik unieke3D-ontwerpen om uw inhoud, online interactieen netwerkmogelijkheden te verbeteren op een van de meest vertrouwde online platforms ter wereld.

Meet the family - MEETYOO Show
SHOW - Breng uw webcasts tot leven

Boei je publiek. Creëer webcast ervaringen van wereldklasse met het MEETYOO Show streaming platform.

De ideale oplossing voor uw keynotes, bedrijfspresentaties, panels, trainingen en persconferenties.

Zorg voor uitzendingen van studiokwaliteit, ga de interactie aan met uw publiek en geef uw sprekers een pure ervaring.

Meet the family - MEETYOO GO
GO - Spring erin en bouw je eigen evenement

Met MEETYOO Go kunt u zelf een eigen 3D-omgeving configureren voor uw evenementen en online vergaderingen.

Breng zelfstandig 3D online ruimtes tot leven met de interactieve functies. Met de intuïtieve gebruikersinterface kunt u snel ervaringen creëren die 24/7 toegankelijk zijn. U kunt uw virtuele ruimte volledig flexibel en zo vaak als u wilt inrichten en gebruiken voor verschillende gebruiksdoeleinden.

Wij werken met internationale merkleiders

Afbeelding
Continental AG Logo
Afbeelding
L’Oréal Logo
Afbeelding
Mercedes Benz AG
Afbeelding
Select AG Logo
Afbeelding
Fraunhofer Logo
Afbeelding
EBMT Logo
Afbeelding
Merck Logo
Afbeelding
University of Adelaide Logo
Afbeelding
SAP Logo
Afbeelding
Deutsche Börse Group Logo
Afbeelding
Siemens Energy Logo
Afbeelding
pcma logo

Waarom MEETYOO?

MEETYOO's virtuele evenementen gaan verder dan gewone webinars, videogesprekken, of eenvoudige landingspagina's voor digitale vergaderingen. Onze evenementlocaties vonken creativiteit en bevorderen zinvolle verbindingen tussen bezoekers. De state of the art technische oplossingen van ons digitale platform zijn duurzaam en bieden hoge kwaliteit webcast streams, intuïtief peer-to-peer netwerken, workshops en creatieve productpresentaties.

Modern Template - Entrance Area
Duurzame oplossing

Een van de meest efficiënte manieren om uw CO2-uitstoot te verminderen is door het hosten van een duurzaam virtueel evenement - geen reizen meer, plastic voor eenmalig gebruik, voedselverspilling, en nog veel meer. Hier bij MEETYOO, streven we ernaar om boven en buiten te gaan als het gaat om ons duurzaamheidsinitiatief en we zijn hier om u te helpen.

MEETYOO Abstract Booth Design
Experientieel Ontwerp

Wij bieden een ervaring van wereldklasse voor alle doelgroepen. U kunt een meeslepende en interactieve omgeving creëren om uw publiek volledig te betrekken met spectaculaire ontwerpen. Breng uw publiek in een geheel nieuwe wereld.

Digital WorldBike Holodeck Design
Operationele uitmuntendheid

U hoeft zich niet langer zorgen te maken dat uw operaties u in de steek laten. Met ons geïntegreerde webcamplatform, netwerkoplossingen en een toegewijd team kunt u alles aan.

Filmbestand
Afbeelding
Meetyoo wave blue

Virtuele evenementen gecreëerd door specialisten

Onze evenementenexperts hebben meer dan een decennium ervaring op het gebied van het realiseren van uitstekende virtuele en hybride evenementen voor klanten.

Outdoor Event Design
Branding op maat
Onderscheid u van de massa! Boei uw doelgroep met volledig aanpasbare digitale omgevingen waarin u uw huisstijl en materialen kunt tonen voor een optimale merkboodschap. Dit geldt ook voor uw partners en sponsors - er is voldoende ruimte voor logo en bannerplaatsingen. Maak het platform helemaal van uzelf en deel de informatie en materialen die u belangrijk vindt met een groot internationaal publiek!
Happy woman working on laptop
100% gemoedsrust
Wij bieden volledig beheerde digitale evenementendiensten en een intuïtieve zelfbedieningstoolkit voor al uw virtuele evenementbehoeften. Onze online evenementoplossingen zijn ontworpen om het leven van onze klanten gemakkelijker te maken.

 

Volledig beheerde diensten voor alle soorten digitale evenementen:

Het enige wat u hoeft te doen is u concentreren op concept en inhoud. Onze ervaren MEETYOO Pro project managers zullen zorg dragen voor alle technische vragen en taken met betrekking tot het bedenken, ontwerpen, programmeren en streamen van uw evenement.

 

Zelfbediening voor gestroomlijnde virtuele beurzen:

U kunt gebruik maken van onze vereenvoudigde digitale MEETYOO Go evenement bouwer en sjablonen om uw eigen basis evenement te creëren binnen enkele minuten. De no-nonsense doe-het-zelf oplossing.

Ons platform heeft een intuïtieve gebruikersinterface waarmee deelnemers aan evenementen eenvoudig kunnen inspringen en genieten van de ervaring. En na een geslaagd evenement kan alle content on-demand beschikbaar worden gesteld.

Effective digital networking
Doeltreffende digitale netwerken
Onze digitale beurzen bieden tal van interactieve engagementmogelijkheden, waaronder openbare en privé tekst- of videochats bij stands en in loungeruimtes, breakout-ruimtes en LinkedIn-connecties. Het platform voor virtuele evenementen maakt gebruik van interactieve functies om de digitale ervaring en de betrokkenheid van de bezoekers te verbeteren.
  • Privé chatrooms (tekst en video)
  • Privé en openbare pauzeruimtes
  • Netwerken lounges
  • Polls, vragen en antwoorden, en enquêtes
  • Immersieve expositieruimtes met virtuele cabines
  • Digitale showrooms voor handige productpresentaties
Flags of many countries
Wereldwijd publiek
U kunt virtuele handelsbeurzen, virtuele conferenties, bijeenkomsten en online exposities organiseren voor maximaal 50.000 deelnemers aan digitale evenementen tegelijk. Onze evenementen zijn gemakkelijk toegankelijk - van overal, voor iedereen. Deelnemers kunnen live of on-demand en vanaf elk apparaat deelnemen zonder extra software te downloaden. Dit betekent een geoptimaliseerd bereik en een optimale levenscyclus voor digitale evenementen en een aanzienlijke verlaging van de kosten voor het genereren van publiek.
Writing WIN as neon tube
Rendement van investering
Publieksbeheer en traceerbare evenementbetrokkenheid kunnen u helpen warme leads te genereren dankzij virtuele evenementen die buiten tijdzones en andere beperkingen vallen. Onze platformfuncties zijn ontworpen om leads te genereren en uw netwerk te helpen verveelvoudigen. Het grotere bereik en de kostenbesparingen die kunnen worden bereikt met het digitale evenementformaat nemen de onzekerheid weg en vervangen de behoefte aan een Plan B. Ons uitgebreide rapportagesysteem biedt diepgaande statistieken en registraties van gebruikersactiviteiten die het mogelijk maken om het succes van het gehoste evenement effectief te onderzoeken en te delen met alle exposanten en sponsors.
Afbeelding
Meetyoo wave navy

Het digitale evenementenplatform boordevol krachtige functies

MEETYOO's evenementensoftware maakt gebruik van aantrekkelijke digitale omgevingen die worden gerenderd in 2D vanuit 3D-modellen en op maat worden gemaakt om te passen bij uw evenementstrategie. Onze oplossingen bieden alles wat u nodig heeft om uw publiek te boeien, inclusief auditorium streams, interactieve chats, video calls, en gamification elementen.

Unique Virtual Event environment
Digitale evenementenontwerpen op maat
Versterk uw merkboodschap en integreer sponsors in uw digitale beurzen. Ons virtuele evenementenplatform maakt gebruik van aantrekkelijke ontwerpsjablonen waarmee u de evenementomgeving volledig kunt afstemmen op uw boodschap. MEETYOO Go-klanten kunnen een volledig evenement creëren op basis van deze sjablonen, terwijl MEETYOO Pro-klanten kunnen profiteren van een grotere mate van maatwerk en digitale omgevingen kunnen creëren die hun visie volledig weerspiegelen.

Maak indruk op bezoekers met unieke digitale omgevingen die echte plaatsen kunnen nabootsen, eruit kunnen zien als verzonnen werelden, of zelfs abstract minimalisme weerspiegelen. Immersieve lobby's bieden vele aantrekkelijke opties om uw partners, uw agenda, of andere banners die u wilt weergeven te markeren.

Laptop mockup with the MEETYOO Holodeck Platform Booth
Virtuele beursstands
Benut het potentieel van een moderne digitale expositieruimte met interactieve stands en gepersonaliseerde geanimeerde avatars. De naadloze integratie van corporate branding is ideaal voor online lead generation en actieve verkoopcampagnes. U kunt virtuele stands gebruiken om informatie te delen over bedrijven, producten, portfolio's, huidige vacatures en zelfs gedetailleerde 3D-modellen van uw merchandize.

Een videoscherm en een ingebouwde multimediabibliotheek maken het gemakkelijk om informatie te delen. Workshops, groepsdiscussies en realtime netwerken via tekst- en videochats (met maximaal 5 deelnemers) stellen bezoekers in staat rechtstreeks contact te leggen met elkaar en met het personeel.

MEETYOO Pro Breakout Session
Webcast-streaming van hoge kwaliteit
Geavanceerde webcam webcast streams kunnen zonder enige vertraging worden geïntegreerd in de auditoria van uw digitale evenementen. De uitzendingen kunnen presentatiedia's en videoclips bevatten. Onze webcast-tool verbindt een publiek met meerdere sprekers voor alle soorten webcast-evenementen: Panels, keynotes, productpresentaties, informatiebijeenkomsten, updates voor belanghebbenden en meer. Webcasts kunnen ook los van digitale evenementen worden geboekt en gebruikt voor een gestroomlijnde op informatie gebaseerde ervaring.
Lead Scoring
Gamificatie en publieksbetrokkenheid
Plezier en spelletjes zijn belangrijk - dat geldt ook voor virtuele evenementen. Maak een keuze uit onze selectie gamification-functies om uw publiek te vermaken en hen te betrekken bij de evenementomgeving en -inhoud. Quizzen, stemmen of loterijen kunnen worden opgenomen en afgerond met een beloning voor een paar geselecteerde winnaars. Virtuele evenementenrally's werken als digitale speurtochten. Ze kunnen wat competitieve fun toevoegen en terwijl uw evenementdeelnemers de hoogste score najagen, genereert u leads die aan uw eisen voldoen.
Two women sitting in front of the Reporting Preview of MEETYOO
Bezoekersanalyses en lead scoring
Beginnend met onze aanpasbare registratiepagina's en deelnemersbeheer, kunt u onze diepgaande rapportagetools gebruiken om gegevens te verzamelen die voor u van bijzonder belang zijn. Verrijk bezoekersgegevens in meerdere stappen en verzamel informatie zoals het bedrijf, de functie, e-mail, telefoonnummer, interessegebieden, eerdere ervaring, enz. van uw deelnemers. Bovendien kunnen alle bezoekersgegevens en -gedrag worden gevolgd met onze rapporten.

Onze unieke bezoekersprofielen laten zien hoe lang men bij stands is geweest, hoe lang men video's heeft bekeken en hoe lang men interactie heeft gehad met de rest van de content. Deze gegevens kunnen worden geëxporteerd en later worden geanalyseerd - CRM-integratie is mogelijk. Organisatoren van evenementen en exposanten kunnen deze gegevens gebruiken voor lead scoring en waardevolle leads identificeren op basis van gebruikersgedrag.

Afbeelding
Meetyoo wave green

Best-in-class evenementensoftware

Wij nemen u graag mee op een rondleiding. Boek een gratis demo met een van onze event consultants.

Producten zien Boek een demo

Gegarandeerde klanttevredenheid

Afbeelding
MEETYOO is committed to net zero - Plan A certification
MEETYOO - Net Zero Certificering van Plan A

Er is veel voor nodig om het best-in-class virtuele event platform te blijven - en MEETYOO gaat de uitdaging aan. Onze ervaren projectmanagers bieden diepgaand overleg en 24/7 ondersteuning voor uw digitale en hybride evenementen. En als u het gevoel heeft dat uw evenement dat speciale iets nodig heeft, creëren wij graag een echt individuele online evenement ervaring voor u.

Hoogwaardige gegevensbeveiliging

Wij zijn ISO-gecertificeerd en ons platform is GDPR-compliant. Onze software overstijgt de veiligheidseisen van multinationals, banken en federale kantoren. Als langetermijnspeler op de markt gaan wij tot het uiterste om uw evenementendromen waar te maken. Wij bieden gegevensverwerkingscontracten voor zakelijke klanten en veiligheidscontroles in samenwerking met de IT-afdelingen van onze klanten.

Virtueel evenement van topkwaliteit

Wees niet bang om nieuwe dingen uit te proberen. Geavanceerde digitale evenementen zorgen gegarandeerd voor een boeiende en gedenkwaardige ervaring voor uw publiek. U hebt de visie, wij hebben de technologie om realistische virtuele landschappen en dynamische ervaringen te creëren. Ons platform kan dagelijks tientallen gelijktijdige grootschalige evenementen aan - stabiliteit gegarandeerd.

Duurzame innovatie

 

Verminder uw CO2 voetafdruk. Overgaan op digitaal of hybride betekent minder zakenreizen en kleinere fysieke locaties (of helemaal geen). Virtuele evenementen kunnen worden bijgewerkt, gerecycled en hergebruikt voor vervolgsessies - waardoor ze de meest milieuvriendelijke evenementoplossing zijn.

Afbeelding
Meetyoo wave blue

Multinationals vertrouwen op onze oplossingen

 

Afbeelding
University of Adelaide Logo

 

"De MEETYOO-ervaring was zo opwindend en de moeite waard om aan te werken. De flexibiliteit van alle kanten van het bedrijf, toen het ging om het creëren van een virtueel evenement dat vertegenwoordigde wie The University of Adelaide was, maakte het zo'n plezier om er deel van uit te maken. Wanneer andere afdelingen vragen hoe ze hun eigen evenementen met MEETYOO kunnen creëren, laat dat echt zien hoe succesvol en effectief dit eerste jaar is geweest."


Elizabeth Glenn
Universiteit van Adelaide

Afbeelding
L’Oréal Logo

 

"De samenwerking met MEETYOO was een baanbrekende ervaring, lonend om aan te werken. We hebben genoten van de teamgeest van MEETYOO tijdens het project, van ontwerp tot oplevering. Het TA LAB 2020 genereerde positieve interne buzz, waardoor andere afdelingen van L'Oréal volgden om hun eigen online evenementen met MEETYOO te ontwikkelen."

L'Oréal TA LAB Vertegenwoordiger

Afbeelding
SAP Logo


"In tijden waarin iedereen alleen op zijn thuiskantoor zit, hielp MEETYOO ons om contact te maken, te betrekken, te interacteren en plezier te hebben met onze medewerkers, terwijl we belangrijke organisatorische informatie deelden en ons bedrijf vooruit stuwden. MEETYOO heeft ons niet alleen geholpen om onze uitdagende visie te realiseren, ons publiek en andere belanghebbenden in verrukking te brengen, maar is er ook in geslaagd om een ongelooflijk niveau van klantenservice, professionaliteit en superieure prestaties te behouden."


SAP Diensten

Afbeelding
Federal Foreign Office

 

"Voor 2021 hebben we onze carrièrebeurzen altijd als fysieke evenementen georganiseerd - nooit online. Daarom waren we aanvankelijk sceptisch of de aanzienlijke financiële investering voor een online beurs met MEETYOO het echt waard zou zijn. De competente ondersteuning en het projectmanagement namen onze zorgen echter al snel weg en we zijn blij dat we besloten hebben deze stap te zetten."
 

Karsten Brunke, vertegenwoordiger
Duits Federaal Ministerie van Buitenlandse Zaken

Afbeelding
Meetyoo wave lightgrey
Afbeelding
Meetyoo wave navy

Nice to "MEETYOO"

Nederland & Zuid-Afrika

Tel.: +31 202 416 070
CEST | Ma - Vrij van 8 tot 18 uur

 
Wilt u gratis een virtuele evenementenexpert raadplegen?Afspraak plannen